Quant a

La voluntat de La Pàgina del Txus és la d’oferir caràtules de DVD i Blu-ray en català a tot aquell que vulgui canviar les seves que, malauradament, vénen en castellà. La indústria cinematogràfica ha fet un gran salt endavant: ara s’estrenen en DVD i Blu-ray moltes més pel·lícules amb àudio i/o subtítols en català que fa uns anys, però encara queda molta feina: menús, caràtules, etc.

Així doncs, La Pàgina del Txus omple aquest buit oferint rèpliques exactes de les caràtules oficials dels DVDs i Blu-rays que estan a la venda, però traduïdes al català Photoshop en mà i hores de dedicació. No és una tasca fàcil, però l’estima pel meu país fa que aquesta tasca es faci de bon grat.

En aquesta web no hi trobaràs enllaços a descàrregues de pel·lícules ni a cap altre aspecte més propi d’altres webs. No és aquesta la funció de La Pàgina del Txus. Aquí només hi ha caràtules que podràs baixar  imprimir per substituir les caràtules dels teus DVDs i Blu-rays.

Espero els vostres comentaris a les caràtules, valoracions, etc.

10 respostes a Quant a

  1. Gerard ha dit:

    Hola Txus,
    Podries comprovar la caràtula de Indiana Jones i el Temple Maleït ?
    No surt la imatge.
    Moltes gràcies !
    Gerard

    M'agrada

  2. Gerard ha dit:

    Moltes gràcies ! I moltes gràcies també per aquesta feinada que fas amb les caràtules !

    M'agrada

  3. lizgon ha dit:

    Hola Txus, potser és una pregunta una mica òbvia pero la faig igualment per si de cas: les caràtules que puges són totes caràtules que no existeixen en català? És a dir, hi ha DVD (imagino que BD també) que tenen les caràtules en català ja de per si, es distribueixen amb el títol i la sinopsi etc en català, aquestes les puges també o només les que no existeixen de manera oficial en català?
    Gràcies per aquesta feina, crec que em serà d’utilitat per a millorar un projecte que estic fent

    M'agrada

  4. Miquel ha dit:

    Hola Txus! Primer de tot agrair-te per tota la feina i dedicació!
    Per altra banda m’agradaria demanar-te, a ser possible, les caràtules de la trilogia de El Hobbit, ja que no les he trobat a la pàgina. Sense cap mena de presa ni pressió.

    Fas una feina genial! Moltes gràcies.

    Liked by 1 person

  5. Catalanoic ha dit:

    Bona feina!! Espero que publiquis més portades en català. És possible a petició? M’agradaria pujar almenys la portada d’alguns títols a la Viquipèdia en susbtitució de portades en anglès o en castellà.
    Realment m’ha sorprès la col·lecció particular de portades, la veritat és que porta feina

    M'agrada

    • Txus ha dit:

      Hola! Si tinc la caràtula original puc intentar fer-la en català. Abans tenia molt de temps lliure i podia fer-ne més. Com pots veure, ara el blog sembla abandonat. Cap problema per posar-les a la Viquipèdia, és més, em farà il·lusió i tot veure-les allà 🙂

      Txus

      M'agrada

Deixa un comentari